Vanliga frågor

I det här avsnittet hittar du svar på de vanligaste frågorna om beställning av produkter, leverans- och betalningsvillkor, bonusar och rabatter.

Om du efter att ha läst den här artikeln fortfarande har frågor eller vill ha mer information om våra produkter är du välkommen att kontakta vårt supportteam.

Vanliga frågor och svar:

Hur kan jag göra en beställning?

När du har valt en produkt kommer du till varukorgen. Klicka sedan på "Gå till kassan" så kommer du till ett SSL-säkert beställningsformulär. Ange dina uppgifter, e-postadress och leveransadress. I det sista steget väljer du leverans- och betalningsmetod och klickar på "Slutför köp". Därefter kommer beställningen att behandlas.

Vad händer efter att jag har gjort en beställning?

Efter att beställningen har behandlats och betalningen mottagits kommer beställningen att förberedas och skickas så snart som möjligt. Orderbekräftelse och leveransinformation skickas via e-post till den adress som anges i beställningsformuläret.

Vilka betalningsmetoder accepteras?

Du kan betala för din beställning med MasterCard, Visa, American Express och banköverföring enligt vad som anges på beställningssidan. Observera att det tar ca 3 dagar att behandla en betalning via banköverföring.

När kommer beställningen att levereras?

När beställningen har bekräftats levereras den för leverans så snart som möjligt enligt den valda leveransmetoden. Leveranstiden är 4 till 13 arbetsdagar från orderbekräftelsen, men ibland kan det uppstå en liten försening på grund av de logistiska särdragen i produktleveransen.

Om leveransen sammanfaller med en lördag, söndag eller helgdag kommer den att flyttas till nästa arbetsdag.

Vad är säkerhets- och sekretesspolicyn?

Skyddet av personuppgifter är en prioritet. Beställningsformuläret online använder stark 256-bitars SSL-kryptering (Secure Sockets Layer). Den information som krävs för att göra din beställning överförs konfidentiellt till vår partnerbank och lagras inte på webbplatsen.

Vad ska jag göra om ett e-postmeddelande inte tas emot?

Ibland händer det att kunder inte får en orderbekräftelse eller ett informationsbrev via e-post. Det beror oftast på att mottagarens e-post har särskilda sekretessinställningar.

Här är två lösningar på detta problem:

1. Om du hittar e-postmeddelanden där, flytta dem till din inkorg.

2. Om du har en annan e-postadress kan du kontakta vårt supportteam för att lägga till din andra e-postadress i din kontaktlista.

Vad kan jag förvänta mig av onlinekonsultationen?

Att konsultera våra experter ersätter inte ett besök hos läkaren. Vår kundtjänst kan dock ge dig råd om utbudet av produkter som finns tillgängliga i vårt onlineapotek. Du kan också diskutera beställningsprocessen och andra frågor om ditt köp.

Vad är skillnaden mellan originalläkemedel och generiska läkemedel?

Till skillnad från originalföretagen har generikatillverkarna mycket lägre kostnader för utveckling, testning och marknadsföring. När patentet på originalläkemedlet löper ut kan andra företag tillverka dessa läkemedel till låg kostnad eftersom de har rätt att använda läkemedlets kemiska formel. Resultatet blir en högkvalitativ produkt till ett lågt pris.

Vad är kvaliteten på generiska läkemedel?

De anses vara "terapeutiskt likvärdiga" med originalläkemedlet. Generiska läkemedel innehåller samma mängd kemikalier och har samma absorptionshastighet av de aktiva substanserna i blodomloppet. Den generiska versionen av ett läkemedel kan ibland ha en annan färg eller form än originalläkemedlet. Dessa skillnader påverkar inte läkemedlets egenskaper och har endast ett kommersiellt eller patenteringsmässigt syfte.

Varför är generiska läkemedel billigare än originalläkemedel?

Märkesläkemedel skyddas av ett patent. Under denna period får inga andra företag sälja läkemedlet, utan det får endast säljas av det företag som utvecklat det. När patentet löper ut kan ett annat läkemedelsföretag ansöka om tillstånd att sälja en generisk version av läkemedlet. Eftersom det inte finns någon investeringskostnad kan andra entreprenörer erbjuda läkemedlet till ett pris som är 50-80% lägre än det ursprungliga läkemedlet.

Hur kan jag få en bonus eller rabatt?

Det finns många bonusar och rabatter när du beställer produkter från vårt onlineapotek. Ju större paket, desto mer erbjuder vårt apotek dig. Besök oss oftare och köp produkter till bästa pris!

När du använder webbplatsen sverigepotensmedel.com godkänner du vår cookiepolicy.